​Om Dansk Erhvervssalg

Dansk Erhvervssalg er et erhvervsmæglerselskab, som beskæftiger sig med formidling, udlejning samt vurdering af erhvervsejendomme, butiks- og kontorlokaler. Selskabets ansatte er folk fra branchen, som har op til 30 års erfaring med handel og udlejning af erhvervsejendomme.

Vores kontaktflade til markedet er meget stor, hvorfor vi kan tilbyde vores kunder den bedste service i form af målrettet salg eller udlejning af ejendomme og lokaler. Da vi har kontakt til store landsdækkende ejendoms besiddere, er vores kendskab og berøringsflade derfor udbredt til samtlige større provinsbyer i Danmark.

Hvorfor vælge os ved salg

Vi samarbejder med ejendomsselskaber og private ejendoms besiddere, således at vi kan afsætte/skaffe stort set alle typer ejendomme uden først at skulle anvende tid og penge på annoncering.

Et salg kan derfor foregå helt diskret.

Vi holder os ajour med priser og kan derfor altid fremkomme med den rigtige pris på netop Deres ejendom.Vi har en håndværksmæssig baggrund, således at ejendommens stand vil blive indregnet i prisniveauet.

Hvorfor vælge os ved udlejning

Vi samarbejder med de store ejendoms besiddere som altid vil være i stand til at levere de lokaler som vores kunder efterspørger, ligesom vi har kontakt til personer, som ønsker at etablere sig både med kontor og detail.

Mangler De lokaler, som vi ikke har på listen, kan vi via vort netværk finde netop det De søger.​

Dansk Erhvervssalg ApS

Mosevej 12A, 4700 Næstved

CVR: ​31591236

Kontakt​

​​Telefon: 33 38 55 99

E-mail: Send en mail